Tid til forskel

Vadehavsbageriets langtidshævede brød får tid til at udvikle god smag.
Langtidshævet brød, er en traditionel fransk bagemetode, der kombineret med dansk bagerhåndværk og traditionelle danske kornsorter som rug, havre og spelt resulterer i lækre brød med unikke egenskaber.

Smager af meget mere
Langtidshævet brød er ligesom god vin. Det skal have ”tid” til at udvikle sig for at få det bedste frem i smagen. Når smagsstofferne i brødet får den nødvendige tid til at udvikle sig og gæren får tid til at ”brænde ud”, er resultatet et brød, der ligesom vinen har fået både krop, sjæl og god smag.

Hos Vadehavsbageriet
Blandes og æltes dejen af hvede, rug, malt, spelt eller andre spændende råvarer inden den hæver i 12 – 18 timer og bages. Resultatet er brød, der har en fast og saftig krumme, en flot skorpe og en rigtig god smag. Og så holder det sig væsentligt længere uden at blive tørt og kedeligt.

Prøv vores langtidshævede brød – og få sjælen med…